35business
Image default
Travel

Bed & Breakfast in Overijssel

Ben jij een nummer, of een individu? Dat klinkt misschien als een rare vraag. Natuurlijk ben jij geen nummer. Waarom zou je dan je vakantie of korte break doorbrengen in een groot en onpersoonlijk hotel, waar ze je vooral kennen voor je kamernummer? Kies voor een Bed & Breakfast in Overijssel als je tijdens je vakantie op een persoonlijke manier benaderd wilt worden.

Bij het Bed & Breakfast in Overijssel mag je rekenen op een kleinschaligheid en gastvrijheid. Echte Bed & Breakfasts worden door de eigenaar uitgebaat. Daardoor is het contact veel persoonlijker en is je verblijf een stuk prettiger.

Dat begint al bij de ontvangst, wanneer de eigenaar je warm welkom heet en je eventuele persoonlijke wensen kunt bespreken. Hij of zij kent de buurt en kan je precies de weg wijzen naar plekken en locaties die je interessant zult vinden. Het ontbijt is natuurlijk inbegrepen (het heet niet voor niets Bed & Breakfast). Dit nuttig je niet in een grote onpersoonlijke eetzaal, maar lekker knus in de eetkamer. Eventuele dieetwensen heb je al doorgegeven, dus daar is rekening mee gehouden.

Een Bed & Breakfast voor jou

Overijssel is een diverse provincie. De regio trekt mensen die op zoek zijn naar cultuur, maar ook mensen die eindeloos willen rondzwerven door de natuur. Met steden als Zwolle, Kampen en Deventer is het een droombestemming voor een mini-citytrip, terwijl je in Giethoorn juist geniet van het ouderwetse en kleinschalige. Zo divers als de provincie is, zo divers zijn de B&Bs in Overijssel. De ene Bed & Breakfast zit midden in de stad, de andere Bed & Breakfast staat midden het natuurschoon van Overijssel.

Makkelijk kiezen en boeken

Om het je makkelijk te maken een Bed & Breakfast in Overijssel te boeken hebben we ze op www.visitoost.nl/ voor je bij elkaar gezet. Gebruik de filters om snel een selectie te maken, bijvoorbeeld door alleen de Bed & Breakfasts aan het water of in het stadscentrum te selecteren. Vervolgens kies je jouw favoriet en boek je je verblijf direct bij de gastheer of gastvrouw.

Pak je weekendtas in, je gaat op pad!