35business
Image default
Business

Cocktailshaker voor feesten

Altijd al wel eens afgevraagd of je cocktailshakers kan inhuren op locatie? Dat kan! Wij hebben de leukste en gezelligste bartenders die jouw evenement compleet zal maken. We hebben bartenders die zowel gecertificeerd zijn als bartenders die bij ons intern worden opgeleid. Het belangrijkst is natuurlijk dat er geen verschil zit in de glimlach die ze hebben bij het uitserveren :). Bekijk hier de pagina van Cocktailbar.nl voor een sfeer impressie.

Cocktailshakers wie wilt dat nou niet?

Wij hebben cocktailshakers voor op elk evenement. Ze zijn allemaal opgeleid, hebben de grootste glimlach en zijn er vooral om jouw gasten de beste avond van hun leven te geven. Met deze combinaties slaagt uw evenement zonder twijfel. We hebben allerlei verschillende shakers, u zegt het en wij zorgen er voor. Naast de bartenders zorgen wij ook voor alle tools die ze nodig hebben, de bar en alle andere benodigdheden. Wilt u alleen de shakers? Dan kan dat ook!

Waarom onze shakers?

De leukste cocktailshakers huren op locatie? Wij verzorgen ervoor dat we de juiste en goed opgeleide bartenders op jouw evenement plaatsen. Dit zal er voor zorgen dat het evenement zal gaan slagen. We kunnen werkelijk waar een show voor jouw gasten neerzetten maar dan achter de bar. Lees onze referenties om te kijken wat de klanten van ons vonden die jou al voor gingen. Hoe gaaf zou het zijn als jou gasten voor altijd nog zullen spreken over jou evenement? Dat is natuurlijk de droom van iedereen die een evenement organiseert.

https://www.barcompany.nl/