35business
Image default
Home and Garden

Een eiken tafel is gewoon beter. Dit is waarom

Als je een nieuwe tafel nodig hebt, is de reuze enorm. Ze zijn er in alle vormen, kleuren en maten. Ook als het gaat over het materiaal waarvan de tafel is gemaakt kun je alle kanten op. De goedkoopste tafels zijn gemaakt van MDF, een materiaal dat goedkoop is, maar ook niet heel lang mee gaat. Ook kun je tafels kopen van metaal, van hout en zelfs van beton. Maar het beste materiaal voor een tafel is toch echt eikenhout. Kies voor een eiken tafel en geniet van de volgende voordelen

Tafel van eikenhout is ongelofelijk mooi

Je tafel neemt een centrale plek in je interieur in. Het is een echte eyecatcher. Dan kun je er maar beter voor zorgen dat je tafel prettig is om naar te kijken. Een eiken tafel is uniek, heeft een natuurlijke uitstraling en is in verschillende tinten eikenhout te krijgen. Of je nu lichtgekleurde tafel met een warme uitstraling wilt, of juist een stoere donkergetinte tafel, met eikenhout zit je goed.

Duurzaam zoals geen ander

Zowel bij de productie van de tafel als in het gebruik is eikenhout bijzonder duurzaam. Omdat eikenhout makkelijk te bewerken en te behandelen is, gaan zo min mogelijk grondstoffen verloren. Het eindresultaat is een eiken tafel waar je je hele leven plezier van hebt. Deze tafel kan wel tegen een stootje. Bovendien blijft het hout in topconditie, hoe oud je tafel ook is.

Eikenhout past in elk interieur

Het maakt eigenlijk niet uit wat voor interieurstijl jouw voorkeur heeft, een eiken tafel voegt altijd iets toe. In een industrieel interieur zorgt een eiken tafel voor een stukje gezelligheid en kleur. Een landelijke inrichting zonder eiken tafel is eigenlijk helemaal niet voor te stellen.

Eiken is veelzijdig

Met eikenhout kun je alle kanten op. Er is dus altijd een eiken tafel die bij jou past. Kijk eens op www.tafels99.nl voor een prachtige collectie eiken tafels. Zie je iets wat je leuk vindt, maar wil je het nét even anders? Geen probleem, we maken jouw eiken tafel gewoon op maat. Precies zoals jij het wilt!