35business
Image default
Offers

Een rollenbaan aanschaffen voor je bedrijf

Wil je graag voor je bedrijf een rollenbaan aanschaffen? Dat kan! het maakt het namelijk veel gemakkelijker om producten van A naar B te vervoeren. Een rollenbaan wordt dan ook vaak gebruikt om goederen te transporteren. Een rolbaan kan dan ook overal in het productieproces worden toegepast, hierdoor is een rollenbaan geschikt voor elke situatie. Maar bedenk wel eerst goed wat je wil, want er zijn namelijk diverse rollenbanen verkrijgbaar. Wil je graag meer weten over een rolbaan? Lees dan snel verder! Wij vertellen je hier namelijk graag meer over.

Eigenschappen van een rollenbaan

Een rolbaan is voor meerdere producten geschikt, denk bijvoorbeeld aan dozen, kratten of pallets. Daarnaast zijn rolbanen uitermate geschikt voor alle omstandigheden. Bij extreme omstandigheden functioneren ze nog prima, ze kunnen dus goed tegen vervuiling. Een rolbaan kan dus heel divers worden ingezet, van productie proces in de industrie tot recycling. Het is hierbij wel slim om even na te gaan welk soort rolbaan je nodig hebt, er zijn namelijk drie varianten. Een aangedreven rollenbaan, een zwaartekracht rollenbaan en een harmonica rollenbaan. Elk rollenbaan heeft zo zijn eigenschappen. 


De voordelen van een rolbaan op een rijtje

Een rolbaan is handig voor bij de productie, het neem namelijk veel werk uit handen en versnelt het productie proces. Maar er zijn nog meer voordelen:

 

  • Een rolbaan is zowel aangedreven als niet-aangedreven verkrijgbaar. Vraag een specialist wat de beste keuze voor uw situatie is.

  • Bij specialist ACB Transportbanden zijn de rolbanen op maat en modulair in te passen in uw eigen productieomgeving. Zo heeft u altijd een oplossing op maat

  • Een rolbaan zorgt voor een betere efficiëntie in automatiserings- en logistieke oplossingen


Meer weten over een rolbaan?

Als je meer informatie nodig hebt over een rollenvaan raden wij aan om contact op te nemen met ACB Transportbanden. Deze partij heeft veel kennis, en niet alleen over rollenbanen. Maar ook met vragen over transportbanden, rollen, schrapers en transportsystemen kun je bij ACB Transportbanden terecht. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan gerust op de website of neem contact op met een van de specialisten. 

https://www.acb-transportbanden.be/