35business
Image default
Business

Zet Google Ads in

Een belangrijk onderdeel van iedere SEA campagne, is Google Adwords. Dankzij deze tool vergroot jij de naamsbekendheid van jouw bedrijf. Wat is Google Adwords precies? Dit is een, door Google gemaakt, advertentieprogramma. Dit programma biedt bedrijven de mogelijkheid om Google-gebruikers te bereiken met zogenaamde ‘search ads’. Wanneer een gebruiker zoekt op relevante informatie of een relevant product, wordt jouw advertentie weergegeven. Mede hierdoor is het adverteren via Google AdWords zeer interessant voor ieder bedrijf.

Waarom Google Adwords?

Als je adverteert via Adwords, wordt jouw advertentie bovenaan de pagina getoond. Nog boven de organische zoekresultaten. De advertenties bovenaan de pagina lijken op normale zoekresultaten. Mede hierdoor wordt er vaak naar gekeken door gebruikers. Met Google Ads bereik jij potentiële klanten op het juiste moment: wanneer zei op zoek zijn naar soort gelijke producten of diensten. Het gebruik van GoogleAds zal dus ook jouw conversie verhogen. Met deze tool heb je alles zelf in controle en kun je gegevens in een duidelijk overzicht zien. Adwords kan je namelijk waardevolle informatie geven over jouw potentiële klanten. Daarnaast kan deze tool aangeven wat het zoekvolume van een woord is en wat de kosten zijn om hiermee te adverteren. Ook kom je er met dit programma achter hoeveel andere bedrijven met dit woord willen adverteren. Zo leer jij je concurrentie ook beter kennen.

Het inzetten van SEA door een specialist

Het optimaal gebruiken van Google Adwords vergt veel tijd en kennis. Het is dan ook aan te raden om deze taak uit te besteden aan een specialist. Deze is te vinden in een online marketing bureau. Bij een bureau als Traffic Today in Deventer, is er zeker een Adwords specialist aanwezig. Deze specialisten hebben jarenlange ervaring met online marketing en dus zeker met Google Adwords. Zij weten precies hoe je Ads kunt in zetten voor een optimaal resultaat. Wil je meer weten over de kansen die Google Adwords jouw bedrijf kan bieden? Neem contact op met online marketing bureau Traffic Today. Zij kunnen je hier alles over vertellen en helpen je graag verder.

 

https://www.traffictoday.nl/