35business
Image default
Offers

Zo houd je je huid stralend en gezond!

De afgelopen periode is het steeds populairder om te zorgen voor een goede huidverzorgingsroutine. Het is dan ook een w=echte trend om op social media je huidverzorgingsroutine te laten zien. Al deze informatie kan erg nuttig zijn, maar tegelijkertijd, maar tegelijkertijd kan het ook zorgen voor een overvloed aan informatie waardoor je niet meer weet wat nu klopt en wat niet. Iedereen heeft daarnaast ook verschillende meningen over de gezichtsproducten en shakes, dus het kan best lastig zijn om de juiste producten en shakes te vinden. Maar wij helpen jou daar uiteraard graag bij! We hebben namelijk een aantal tips op een rijtje gezet, zodat jij weet hoe je jouw huid het beste kunt verzorgen! Wil je dus meer weten, lees dan snel verder!

 

Huidverzorging: wat je moet weten
Als je jouw huid beter wilt verzorgen is het soms lastig om te bepalen waar je moet beginnen. Ons advies is dan ook om te beginnen bij de huidverzorgingsproducten die je al hebt en deze eens te controleren op de ingrediënten. Als een product veel alcohol bevat kan het zijn dat dit product je huidbarrière verslechterd. Wanneer je last hebt van acne is het verstandig om producten in huis te hebben die gericht zijn op de acne-gevoelige huid! De basis van een goede huidverzorgingsroutine zijn de producten, maar ook de volgorde waarop je deze producten op smeert is erg belangrijk! Reinig je huid allereerst met een zachte reiniger, breng daarna een toner aan en vervolg met een fijne crème. Zorg er bij een dagcrème altijd voor dat je een crème gebruikt met spf, ook als de zon niet schijnt. 

 

Beauty shakes
Je huidverzorgingsroutine zorgt ervoor dat je je huid verzorgt van buitenaf, maar ook het verzorgen van lichaam en huid van binnenuit is erg belangrijk. Dit kun je doen door het drinken van een luminous beauty shake. Deze shake bevat diverse vitamines en mineralen die goed zijn voor je lichaam. In de shake zit onder ander vitamine C. Deze vitamine stimuleert de collageenproductie. Dit is van groot belang voor een stralende huid, omdat de collageenproductie stopt op 25 jarige leeftijd. Daarnaast beschermt deze shake je huid tegen invloeden van buitenaf zoals luchtvervuiling. Wil je meer weten over over luminous Superfoodies? Kijk dan eens op hun website!

 

https://superfoodies.nl/